Magas típusú medencefedés

Tökéletesítjük otthonát...
Menu
 
HomepagePremium MedencefedésMagas típusú medencefedés

MAGAS TÍPUSÚ MEDENCEFEDÉS

A legtágasabb medencefedések elég helyet biztosítanak, nem csak a védett úszáshoz, hanem a családnak és barátoknak egy kellemes beszélgetéshez is. Ha Ön azt szeretné, hogy szabadtéri medencéje rendelkezzen a beltéri medence szinte összes funkciójával, és a lefedés mobilitása további előnyt jelentsen, akkor a magas típusú medencefedés a tökéletes megoldás.

Miért az ALUKOV medencefedését válassza?

 

Hosszú távú szerviz minden teraszfedésre az ALUKOV-tól

HOSSZÚTÁVÚ SZERVÍZ

Ügyfeleinkkel kialakított kapcsolatunk nem ér véget a szállítást és telepítést követően. Tevékenységünkhöz kapcsolódó segítségnyújtásunkért bizalommal fordulhatnak hozzánk.
Minden korábbi modellünkhöz teljes alkatrész ellátottságot biztosítunk.

  Egyedi tervezésű medencefedés és masszázsmedence lefedés az ALUKOV-tól

TERVEZÉS

Díjnyertes fedéseink tervei az aktuális építészeti trendekhez igazodnak. Olyan testre szabott megoldásokat kínálunk, amelyek kertjébe funkcionálisan és igényeinek leginkább megfelelnek.

KATALÓGUS LETÖLTÉSE
Legjobb minőségű medence- és teraszfedés az ALUKOV-tól

CSÚCSMINŐSÉG

Biztosíthatjuk, hogy díjnyertes terasz- és medencefedéseink széles választékából Ön a legmagasabb minőségű terméket kapja. Szakértők által világszerte elismert prémium termékeinket a minőségi alapanyagok, innovatív mérnöki tevékenységek, valamint a precíz gyártási és szerelési folyamatok garantálják.

  Biztonságos medencefedés és masszázsmedence lefedés az ALUKOV-tól

BIZTONSÁG

Terasz- és medencefedéseink a modern formatervezés mellett, beépített biztonsági funkciókkal is rendelkeznek. Számos mechanikai megoldás gondoskodik a lefedéseket érintő fizikai hatások ellen. A szegmensek zárhatósága fokozott biztonságot nyújt az illetéktelen belépés elkerülése érdekében.