SPA fedés

Tökéletesítjük otthonát...
Menu
 
HomepageSPA fedés

SPA FEDÉS

Az Alukov SPA medencefedései tökéletesítik a masszázsmedencék nyújtotta relaxációs élményt. Süllyesztett vagy szabadon álló masszázsmedencék lefedésére három egyedülálló modellünket -mindhárom modellünket két meghatározott méretben- ajánljuk. Házhoz csatlakozó megoldást nyújtunk az ingatlan közvetlen közelében telepített masszázsmedence esetében, szabadon álló modell telepítésével pedig a háztól távolabb elhelyezkedő masszázsmedence lefedésével alakíthat ki exkluzív spa&wellness helyiséget.

Miért az ALUKOV SPA fedését válassza?

 

Legjobb minőségű medence- és teraszfedés az ALUKOV-tól

CSÚCSMINŐSÉG

Biztosíthatjuk, hogy díjnyertes terasz- és medencefedéseink széles választékából Ön a legmagasabb minőségű terméket kapja. Szakértők által világszerte elismert prémium termékeinket a minőségi alapanyagok, innovatív mérnöki tevékenységek, valamint a precíz gyártási és szerelési folyamatok garantálják.

  Magas fokú megbízhatóság az ALUKOV medencefedéseiből és masszázsmedence lefedéseiből.

MEGBÍZHATÓSÁG

Terasz- és medencefedéseink extrém tartós, magas minőségű anyagokból épülnek, mely világszerte biztosíték az idővel, valamint időjárással szembeni ellenállóságukra. Biztosak vagyunk szerkezeteink tartósságában, melyet hosszú időre szóló garanciális időszakaink hűen tükröznek.

KATALÓGUS LETÖLTÉSE

 

Segítőkész személyzet, személyre szabott igények – Teraszfedés az ALUKOV-tól

SEGÍTŐKÉSZ MUNKATÁRSAK

Cégünk egyik fő célja: ügyfeleink tökéletes elégedettségének elérése. Vállalatunk minden szervezeti szintjének összes dolgozója, feladatkörének megfelelően a legoptimálisabb megoldást kínálja érdeklődői, valamint ügyfelei részére.

  Medencefedés és masszázsmedence lefedések változatossága az ALUKOV-tól

VARIÁLHATÓSÁG

Szerkezeteink lehetővé teszik a teraszok és medencék időjárástól független használatát. Az ALUKOV terasz- és medencefedéseivel akár az esős napokon is élvezheti az úszást vagy grillezést.