Tökéletesítjük otthonát...
Menu
 

CarManiac és Alukov találkozása: Innovációk a középpontban

CarManiac és Alukov találkozása: Innovációk a középpontban
CarManiac - banner

Szuper hírünk van! A CarManiac, Európa vezető elektromobilitási közössége a közelmúltban meglátogatta székhelyünket, melynek során izgalmas betekintést nyert termékeink világába és vállalatunk működésébe. A látogatás elképesztő élményei egy új rövidfilmet ihletett meg, melyet a CarManiac saját YouTube csatornáján publikált. A rövid film vállalatunkat, valamint innovatív gyártmányunkat, a Carport Solar-t mutatja be.

 

CarManiac: Az elektromos autók szerelemeseinek hangja

 

A CarManiac Európa-szerte több ezer elektromos autórajongót egyesít. A közösség az elektromobilitással és a jövőorientált technológiákkal kapcsolatos ismeretek és tapasztalatok megosztását segíti elő. Az Alukovnál tett látogatás és az ebből készült videó újabb lépést jelent az elektromobilitás közösség tagjainak a fenntartható innovációkkal kapcsolatos tájékoztatásában.

 

Betekintés az Alukov világába

Az Alukov meglátogatásának alkalmával a CarManiac átfogó bepillantást nyert cégünk kulisszái mögé. A film ezt a látogatást dokumentálja, emellett részletesen bemutatja működésünket, termékeink sokszínű világát valamint jövőképünket. Különös figyelmet fordítunk napelemes gépkocsibeállónkra, amely termékpalettánk egyik ékköve.

 

Részletes betekintés a videoban

A CarManiac által készített rövid film logikusan felépített, rengeteg információt nyújt termékeinkről és szolgáltatásainkról. A film fejezetei a következők (kezdőidőpontokkal megjelölve):

00:00 Helyszín
01:44 Műszaki Adatok
13:24 Csatlakozások
14:00 Fényáteresztés és magasság
16:15 Elektromos kerékpár állomás
18:40 Alukov bemutatása
21:18 Pergolák
24:40 Látogatás Alukov-nál
25:30 Folyamat és szállítás
27:00 Garancia
29:40 Kapcsolat

 

Minden fejezet értékes információkat tartalmaz, és bemutatja, hogy a Carport Solar és más Alukov termékek hogyan növelhetik a mindennapjaink komfortját.