Tökéletesítjük otthonát...
Menu
 

Az ALUKOV a The Smarter E kiállításon bemutatja napenergia programját

Az ALUKOV a The Smarter E kiállításon bemutatja napenergia programját
Presentation of Alukov

A The Smarter E Europe rendezvényen nyílt lehetőségünk prezentálni CARPORT SOLAR termékünket. A CARPORT SOLAR egyedülálló a világ piacán, mely robusztus, modern és időtálló kialakításával nyűgözte le a kiállítás látogatóit és szakmai közönségét. Az energiaipar meghatározó szakemberei különösen nagyra értékelték a termék precíz kivitelezését, az igényes tervezési koncepciót, valamint az ALUKOV csapata által a müncheni kiállításon bemutatott napelemes termékcsalád variálhatóságát és egyedi megoldásait.

 Preparation to The smarter E Europe The Smarter E Europe The smarter E Europe

Rengetegen méltatták a CARPORT SOLAR innovatív megközelítését, a mindennapi életben való gyakorlatias alkalmazását.

Ezúton mondunk hatalmas köszönetet a CARPORT SOLAR fejlesztésében és a bemutatásában részt vevő csapat tagjainak elkötelezettségükért és kiváló munkájukért. Továbbá köszönettel tartozunk minden látogatónak, aki technológiánk iránt érdeklődött. 

Fontos megemlíteni, hogy a müncheni The Smarter E Europe idei kiállításon rekordszámú vállalat képviseltette magát. 57 országból összesen 2469 kiállító ismertette termékeit. A rendezvényen 166 országból több mint 106.000 látogató vett részt. 

Izgatottan várjuk a következő, 2024. június 19-21 között megrendezésre kerülő kiállítást, ahol további innovatív termékeinket is bemutatjuk.