HORECA teraszfedés

Tökéletesítjük otthonát...
Menu
 
HomepageHORECA teraszfedés

HORECA – Kávéházak, éttermek, szállodák teraszainak lefedése

 

Kávéházak, éttermek, szállodák vendégei szeretnek a kertben vagy más külső helyiségben leülni és elfogyasztani kedvenc ételüket és/vagy italukat. Az eltolható télikertnek, teraszfedésnek köszönhetően, pár másodperc alatt belső terét kültéri helyiséggé alakíthatja.

Lefedés nélkül a terasz az év nagy részében kihasználatlan, melyet a könyörtelen statisztika igazol, hiszen évente átlagban csaknem minden harmadik-negyedik nap csapadékos. Eközben nagyon kevés elég ahhoz, hogy teraszát egész éves paradicsommá változtassa vendégei számára. A teraszfedés zárt állapotában Ön megvédheti vendégeit az esőtől, hidegtől, széltől, továbbá az utca esetleges porától és zajától. Nyitott állapotban lehetővé teszi a kellemes napsütés közvetlen élvezetét. Mindezekben segítheti Önt abszolút egyedi eltolható teraszlefedésünk, mely szükség esetén megoldás lehet a nem dohányzók és dohányzók egymástól való elkülönítésére is.

A terasz kihasználtságának növelésével nagyobb vendéglátói teret, hosszabb szezont biztosít. A helyiségbe történő befektetés rövid távon remek potenciális megtérülést, hosszú távon extra bevételt kínál.

Teraszlefedéseink kizárólag egyedi megrendelés alapján készülnek, de átlagosan 4-6 hét után már az Ön vendégei is az időjárás szeszélyeitől függetlenül élvezhetik teraszát. Előzetes árajánlatunk, műszaki konzultációnk természetesen ingyenes, így miért ne próbálná ki?

Versenytársainak terasza majd csak akkor jövedelmez, ha azt az időjárás engedi…

Miért az ALUKOV HORECA fedését válassza?

 

Segítőkész személyzet, személyre szabott igények – Teraszfedés az ALUKOV-tól

SEGÍTŐKÉSZ MUNKATÁRSAK

Cégünk egyik fő célja: ügyfeleink tökéletes elégedettségének elérése. Vállalatunk minden szervezeti szintjének összes dolgozója, feladatkörének megfelelően a legoptimálisabb megoldást kínálja érdeklődői, valamint ügyfelei részére.

  Medencefedés és masszázsmedence lefedések változatossága az ALUKOV-tól

VARIÁLHATÓSÁG

Szerkezeteink lehetővé teszik a teraszok és medencék időjárástól független használatát. Az ALUKOV terasz- és medencefedéseivel akár az esős napokon is élvezheti az úszást vagy grillezést.

KATALÓGUS LETÖLTÉSE

 

Legjobb minőségű medence- és teraszfedés az ALUKOV-tól

CSÚCSMINŐSÉG

Biztosíthatjuk, hogy díjnyertes terasz- és medencefedéseink széles választékából Ön a legmagasabb minőségű terméket kapja. Szakértők által világszerte elismert prémium termékeinket a minőségi alapanyagok, innovatív mérnöki tevékenységek, valamint a precíz gyártási és szerelési folyamatok garantálják.

  Magas fokú megbízhatóság az ALUKOV medencefedéseiből és masszázsmedence lefedéseiből.

MEGBÍZHATÓSÁG

Terasz- és medencefedéseink extrém tartós, magas minőségű anyagokból épülnek, mely világszerte biztosíték az idővel, valamint időjárással szembeni ellenállóságukra. Biztosak vagyunk szerkezeteink tartósságában, melyet hosszú időre szóló garanciális időszakaink hűen tükröznek.