Napelemes termékek

Tökéletesítjük otthonát...
Menu
 
HomepageNapelemes termékek

NAPELEMES MEGOLDÁSOK

Az ALUKOV az otthonát tökéletesítő legújabb megoldásaival forradalmian fúzionálja a hagyományos kiemelkedő minőségi színvonalat a környezettudatossággal. Innovatív technológiánk hozzájárul az otthonok és vállalkozások energiahatékony működéséhez.

Amennyiben az Ön számára fontos a környezettudatosság és energiagazdaságosság, de egyáltalán nem vagy nem elegendő mennyiségű alternatív energiát tud előállítani (akár a korlátozott rendelkezésre álló hely miatt), abban az esetben új termékeink ideális megoldást jelentenek a hagyományos energiaforrásoktól való függőség csökkentésére is. Rendszereinkbe integrált premium kategóriás napelemei rendkívüli hatékonysággal üzemelnek.

CARPORT SOLAR fedett beálló gépjárművek számára, PERGOLA SOLAR közvetlen kertkapcsolatot biztosító fedett tér a kertben töltött szabadidő élményének maximalizálására.

Miért az ALUKOV teraszfedését válassza?

 

Legjobb minőségű medence- és teraszfedés az ALUKOV-tól

CSÚCSMINŐSÉG

Biztosíthatjuk, hogy díjnyertes terasz- és medencefedéseink széles választékából Ön a legmagasabb minőségű terméket kapja. Szakértők által világszerte elismert prémium termékeinket a minőségi alapanyagok, innovatív mérnöki tevékenységek, valamint a precíz gyártási és szerelési folyamatok garantálják.

  Magas fokú megbízhatóság az ALUKOV medencefedéseiből és masszázsmedence lefedéseiből.

MEGBÍZHATÓSÁG

Terasz- és medencefedéseink extrém tartós, magas minőségű anyagokból épülnek, mely világszerte biztosíték az idővel, valamint időjárással szembeni ellenállóságukra. Biztosak vagyunk szerkezeteink tartósságában, melyet hosszú időre szóló garanciális időszakaink hűen tükröznek.

KATALÓGUS LETÖLTÉSE
Segítőkész személyzet, személyre szabott igények – Teraszfedés az ALUKOV-tól

SEGÍTŐKÉSZ MUNKATÁRSAK

Cégünk egyik fő célja: ügyfeleink tökéletes elégedettségének elérése. Vállalatunk minden szervezeti szintjének összes dolgozója, feladatkörének megfelelően a legoptimálisabb megoldást kínálja érdeklődői, valamint ügyfelei részére.

  Medencefedés és masszázsmedence lefedések változatossága az ALUKOV-tól

VARIÁLHATÓSÁG

Szerkezeteink lehetővé teszik a teraszok és medencék időjárástól független használatát. Az ALUKOV terasz- és medencefedéseivel akár az esős napokon is élvezheti az úszást vagy grillezést.