Tökéletesítjük otthonát...
Menu
 

Medencefedés / Teraszfedés

HomepageMedencefedés / Teraszfedés

CORSO MOBIL TERASZFEDÉS - INNOVATÍV TÉLIKERTEK

A CORSO™ mobil teraszfedés ideális megoldás a fedett teraszának kialakításához vagy a a ház közelében lévő medence fedéséhez. A kedvezőtlen időjárásban évszaktól függetlenül korlátlanul élvezheti a terasz nyújtotta örömöket.

Patio enclosure CORSO Entry - Conservatory - from Alukov
CORSO Entry
Patio enclosure CORSO Solid - Conservatory - from Alukov
CORSO™ Solid
Patio enclosure CORSO Premium - Conservatory conversion from Alukov
CORSO™ Premium
Innovative conservatory - patio enclosure CORSO Ultima from Alukov
CORSO™ Ultima
Conservatory CORSO Glass from Alukov
CORSO™ Glass
 

MEDENCEFEDÉS

 

ALACSONY TÍPUSÚ MEDENCEFEDÉS

Alacsony típusú medencefedés a tökéletes választás az ingatlan által nyújtott panoráma megőrzésének esetére. A medence fedett állapotában sem kell lemondania az úszás öröméről.

KÖZÉPMAGAS TÍPUSÚ MEDENCEFEDÉS

Középmagas medencefedés a megfelelő választás, amennyiben légiesebb fedés alatti tér az Ön elvárása. A középmagas megoldások elegendő helyet biztosítanak a vízi játékokhoz és a lazításhoz a medence partján. 

MAGAS TÍPUSÚ MEDENCEFEDÉS

A legtágasabb medencefedések elég helyet biztosítanak, nem csak a védett úszáshoz, hanem a családnak és barátoknak egy kellemes beszélgetéshez is. Ha Ön azt szeretné, hogy szabadtéri medencéje rendelkezzen a beltéri medence szinte összes funkciójával, és a lefedés mobilitása további előnyt jelentsen, akkor a magas típusú medencefedés a tökéletes megoldás.

AZURE MEDENCEFEDÉS

Az AZURE medencefedéseket az IPC Team garantáltan kiváló minősége mellett a lehető legalacsonyabb áron kínáljuk. A termékcsalád tagjai közt klasszikus és modern forma is szerepel.

SPA FEDÉS

A szabadtéri masszázsmedence egy nagyszerű kiegészítője otthonának, de csak akkor tudja használni, ha a hőmérséklet és az időjárás megengedi. Az ALUKOV SPA fedések a medencefedések számos előnyét - többek közt a masszázsmedencék időjárástól független használatának lehetőségét is biztosítják.

AUTÓBEÁLLÓ

CARPORT egy innovatív termék az ALUKOV cég termékcsaládjában. A szerkezetet úgy tervezték, hogy teljes mértékben megfeleljen a műszaki szabványoknak és a modern építészet esztétikai elvárásainak. A CARPORT egy egyszerű és elegáns megoldás autójának, quadjának, robogójának védelmére, a kedvezőtlen időjárási viszonyokkal szemben.

 

 

 

HORECA KÁVÉHÁZAK, ÉTTERMEK, SZÁLLODÁK TERASZAINAK LEFEDÉSE

Ha üzleti tevékenységet folytat, mint például étterem, hotel vagy kávéház, amely kültéri ülőhelyiséggel rendelkezik, a HORECA teraszfedések lehetővé teszik, hogy teljes mértékben kihasználja a rendelkezésre álló helyet egész évben. A helyiségbe történő befektetés rövid távon remek potenciális megtérülést, hosszú távon extra bevételt kínál.