Tökéletesítjük otthonát...
Menu
 

Termékek

HomepageTermékek

MULTIFUNKCIÓS BIOKLIMATIKUS PERGOLA VENTI

... a pergolák új generációja, melyek egyesítik a teraszfedésekkel szemben támasztott követelményeket, lehetővé téve a terasz 4 évszakos kihasználhatóságát.

A tető és az oldalfalak eltolása, az árnyékolók független mozgatása, lehetőséget ad a pergola alatti hőmérséklet szabályozására.

Az új, többfunkciós bioklimatikus pergola úgy van tervezve, hogy utólagosan további kényelmi funkciókkal is bővíthető legyen.

PERGOLA ECO

A Pergola Eco egy egyszerű, de elegáns megoldás, melyet úgy terveztünk, hogy megfeleljen a modern építészet esztétikai elvárásainak. A masszív alumínium konstrukció ellenáll az erős széllökéseknek és hótehernek. A Pergola Eco fix tetejének héjalása 4 kamrás 16 mm-es cellás polikarbonát, mely a tetőszerkezet alumínium kereteibe kerül beépítésre. A csapadékvíz elvezetése a pergola oszlopain belül történik.

CORSO™ MOBIL TERASZFEDÉS – INNOVATIV TÉLIKERT

A CORSO™ eltolható teraszfedés ideális megoldás fedett teraszának kialakításához vagy a ház közelében lévő medence lefedéséhez. A kedvezőtlen időjárásban évszaktól függetlenül, korlátlanul élvezheti a terasz nyújtotta örömöket. Elegáns és ötletes szerkezet, az anyagok hosszú élettartama, a vezetősínek megbízhatósága és a kiváló szervizháttér jelenti az Ön helyes választását.
A ház falához csatlakozva növeli annak életterét. Az üvegházhatásnak köszönhetően a CORSO™ teraszfedés telepítési helyén csökken az épület hővesztesége, így csökkenti a fűtési költségeket.

A CORSO™ teraszfedést minden esetben az egyedi ügyféligények alapján méretre készítjük, és bizonyos kivételektől eltekintve hozzáigazíthatók az adott körülményekhez.

Előzetes árajánlatunk, műszaki konzultációnk természetesen ingyenes, így miért ne próbálná ki?

NAPELEMES MEGOLDÁSOK

Az ALUKOV az otthonát tökéletesítő legújabb megoldásaival forradalmian fúzionálja a hagyományos kiemelkedő minőségi színvonalat a környezettudatossággal. Innovatív technológiánk hozzájárul az otthonok és vállalkozások energiahatékony működéséhez.

Amennyiben az Ön számára fontos a környezettudatosság és energiagazdaságosság, de egyáltalán nem vagy nem elegendő mennyiségű alternatív energiát tud előállítani (akár a korlátozott rendelkezésre álló hely miatt), abban az esetben új termékeink ideális megoldást jelentenek a hagyományos energiaforrásoktól való függőség csökkentésére is. Rendszereinkbe integrált premium kategóriás napelemei rendkívüli hatékonysággal üzemelnek.

CARPORT SOLAR fedett beálló gépjárművek számára, PERGOLA SOLAR közvetlen kertkapcsolatot biztosító fedett tér a kertben töltött szabadidő élményének maximalizálására.

MEDENCEFEDÉS

Válasszon a medencefedések széleskörű listájából - alacsony medencefedés, középmagas medencefedés és magas medencefedés

 

ALACSONY TÍPUSÚ MEDENCEFEDÉS

Alacsony típusú medencefedés a tökéletes választás az ingatlan által nyújtott panoráma megőrzésének esetére. A medence fedett állapotában sem kell lemondania az úszás öröméről.

KÖZÉPMAGAS TÍPUSÚ MEDENCEFEDÉSEK

Középmagas medencefedés a megfelelő választás, amennyiben légiesebb fedés alatti tér az Ön elvárása. A középmagas megoldások elegendő helyet biztosítanak a vízi játékokhoz és a lazításhoz a medence partján.

MAGAS TÍPUSÚ MEDENCEFEDÉS

A legtágasabb medencefedések elég helyet biztosítanak, nem csak a védett úszáshoz, hanem a családnak és barátoknak egy kellemes beszélgetéshez is. Ha Ön azt szeretné, hogy szabadtéri medencéje rendelkezzen a beltéri medence szinte összes funkciójával, és a lefedés mobilitása további előnyt jelentsen, akkor a magas típusú medencefedés a tökéletes megoldás.

STANDARD MEDENCEFEDÉS

AZURE medencefedés

Rendkívül népszerű típus a medencefedések között. Az AZURE medencefedés három formában készül – Azure Uni (magasabb klasszikus forma), Azure Flat (alacsony kosárgörbe keresztmetszet) és Azure Angle (szögletes és íves forma ötvözete). A medencefedések héjalása - Azure Uni és Azure Flat típusoknál - cellás (áttetsző) vagy kompakt, tömör (üvegszerű) polikarbonát. Azure Angle típusnál kizárólag kompakt (üvegszerű) polikarbonát héjalást használunk. A profilrendszer színe mindhárom medencefedésnél választható az ezüst RAL9006 és az antracit DB703 közül. Az Azure medencefedések kizárólag sínpályák mentén mozgathatóak, melyek biztosítják a kétirányú eltolhatóságot.

A felhasznált anyagoknak és felépítésének köszönhetően mozgatását, egyetlen személy is könnyen megvalósíthatja.

CHAMPION medencefedés

Az új CHAMPION medencefedés a legnépszerűbb alacsony típusú medencefedések közé tartozik – könnyű szerkezetű, eltolható szegmensekkel. Jellemzője a modern design, a kifinomult megjelenés és az időtálló anyagok használata. Extra alacsony kivitele miatt az udvar összképét nem befolyásolja. Két verzióban – kézi és motoros mozgatással - elérhető.


PARADE medencefedés

Az Alukov legfőbb céljai közé sorolt folyamatos innováció eredményeképpen 2023 tavaszán megszületett két legújabb modell, melyek tovább bővítik széles típusválasztékunkat. A PARADE modelleket napjaink kedvelt, modern építészeti stílusához harmonikusan illeszkedő minimalista formavilág jellemzi. Letisztult vonalvezetésű, elegáns profilokból épített lapos, valamint szuperlapos magassági kivitelű medencefedések. Kitűnő esztétikai élményt nyújtanak, melyet tovább fokoz a kizárólag az egyik hosszanti oldalon elhelyezett sínpálya rendszer.


CARPORT

CARPORT egy innovatív termék az ALUKOV cég termékcsaládjában. A szerkezetet úgy tervezték, hogy teljes mértékben megfeleljen a műszaki szabványoknak és a modern építészet esztétikai elvárásainak. A CARPORT egy egyszerű és elegáns megoldás autójának, quadjának, robogójának védelmére, a kedvezőtlen időjárási viszonyokkal szemben.

 

 

 

HORECA KÁVÉHÁZAK, ÉTTERMEK, SZÁLLODÁK TERASZAINAK LEFEDÉSE

Ha üzleti tevékenységet folytat, mint például étterem, hotel vagy kávéház, amely kültéri ülőhelyiséggel rendelkezik, a HORECA teraszfedések lehetővé teszik, hogy teljes mértékben kihasználja a rendelkezésre álló helyet egész évben. A helyiségbe történő befektetés rövid távon remek potenciális megtérülést, hosszú távon extra bevételt kínál.