Tökéletesítjük otthonát...
Menu
 
Homepage  »  Teraszfedés / Pergola  »  Pergola ECO  »  Pergola ECO
Egyszerű, de elegáns

Pergola ECO

Pergola ECO

A Pergola Eco egy egyszerű, de elegáns megoldás, melyet úgy terveztünk, hogy megfeleljen a modern építészet esztétikai elvárásainak. A masszív alumínium konstrukció ellenáll az erős széllökéseknek és hótehernek. A Pergola Eco fix tetejének héjalása 4 kamrás 16 mm-es cellás polikarbonát, mely a tetőszerkezet alumínium kereteibe kerül beépítésre. A csapadékvíz elvezetése a pergola oszlopain belül történik.

A Pergola Eco maximális mérete 4,00x6,90 méter, de a pergolák egymáshoz csatlakozatásával nagyobb terület is beépíthető. Telepítése egyszerű és gyors, méretei a terasz méreteihez igazodnak. A Pergola Eco kialakítása lehetővé teszi az utólagos komfort növelő elemek felszerelését (LED világítás, árnyékoló, stb.) Csatlakoztathatók a ház oldalához, de szabadon álló szerkezetként is működhetnek. Kerti bútorok elhelyezésével külön életteret létesíthetünk a pergola alatt.

Kiegészítők:

  • integrált árnyékoló a tetőben (az anyag erős poliészterszálakból szőtt, UV-álló, erős napsütés esetén a hő 97%-át blokkolja)
  • LED világítás, amely késő estig meghosszabbítja a használatot