Standard medencefedés - AZURE

Tökéletesítjük otthonát...
Menu
 
HomepageSTANDARD medencefedésAZURE medencefedés

AZURE medencefedés

Rendkívül népszerű típus a medencefedések között. Az AZURE medencefedés három formában készül – Azure Uni (magasabb klasszikus forma), Azure Flat (alacsony kosárgörbe keresztmetszet) és Azure Angle (szögletes és íves forma ötvözete). A medencefedések héjalása - Azure Uni és Azure Flat típusoknál - cellás (áttetsző) vagy kompakt, tömör (üvegszerű) polikarbonát. Azure Angle típusnál kizárólag kompakt (üvegszerű) polikarbonát héjalást használunk. A profilrendszer színe mindhárom medencefedésnél választható az ezüst RAL9006 és az antracit DB703 közül. Az Azure medencefedések kizárólag sínpályák mentén mozgathatóak, melyek biztosítják a kétirányú eltolhatóságot.

A felhasznált anyagoknak és felépítésének köszönhetően mozgatását, egyetlen személy is könnyen megvalósíthatja.

Miért az ALUKOV medencefedését válassza?

 

Hosszú távú szerviz minden teraszfedésre az ALUKOV-tól

HOSSZÚTÁVÚ SZERVÍZ

Ügyfeleinkkel kialakított kapcsolatunk nem ér véget a szállítást és telepítést követően. Tevékenységünkhöz kapcsolódó segítségnyújtásunkért bizalommal fordulhatnak hozzánk.
Minden korábbi modellünkhöz teljes alkatrész ellátottságot biztosítunk.

  Egyedi tervezésű medencefedés és masszázsmedence lefedés az ALUKOV-tól

TERVEZÉS

Díjnyertes fedéseink tervei az aktuális építészeti trendekhez igazodnak. Olyan testre szabott megoldásokat kínálunk, amelyek kertjébe funkcionálisan és igényeinek leginkább megfelelnek.

KATALÓGUS LETÖLTÉSE
Legjobb minőségű medence- és teraszfedés az ALUKOV-tól

CSÚCSMINŐSÉG

Biztosíthatjuk, hogy díjnyertes terasz- és medencefedéseink széles választékából Ön a legmagasabb minőségű terméket kapja. Szakértők által világszerte elismert prémium termékeinket a minőségi alapanyagok, innovatív mérnöki tevékenységek, valamint a precíz gyártási és szerelési folyamatok garantálják.

  Biztonságos medencefedés és masszázsmedence lefedés az ALUKOV-tól

BIZTONSÁG

Terasz- és medencefedéseink a modern formatervezés mellett, beépített biztonsági funkciókkal is rendelkeznek. Számos mechanikai megoldás gondoskodik a lefedéseket érintő fizikai hatások ellen. A szegmensek zárhatósága fokozott biztonságot nyújt az illetéktelen belépés elkerülése érdekében.