Az STANDARD termékcsalád medencefedései

Tökéletesítjük otthonát...
Menu
 
HomepageSTANDARD medencefedés

AZURE medencefedés

Rendkívül népszerű típus a medencefedések között. Az AZURE medencefedés három formában készül – Azure Uni (magasabb klasszikus forma), Azure Flat (alacsony kosárgörbe keresztmetszet) és Azure Angle (szögletes és íves forma ötvözete). A medencefedések héjalása - Azure Uni és Azure Flat típusoknál - cellás (áttetsző) vagy kompakt, tömör (üvegszerű) polikarbonát. Azure Angle típusnál kizárólag kompakt (üvegszerű) polikarbonát héjalást használunk. A profilrendszer színe mindhárom medencefedésnél választható az ezüst RAL9006 és az antracit DB703 közül. Az Azure medencefedések kizárólag sínpályák mentén mozgathatóak, melyek biztosítják a kétirányú eltolhatóságot.

A felhasznált anyagoknak és felépítésének köszönhetően mozgatását, egyetlen személy is könnyen megvalósíthatja.

PARADE medencefedés 

Az Alukov legfőbb céljai közé sorolt folyamatos innováció eredményeképpen 2023 tavaszán megszületett két legújabb modell, melyek tovább bővítik széles típusválasztékunkat. A PARADE modelleket napjaink kedvelt, modern építészeti stílusához harmonikusan illeszkedő minimalista formavilág jellemzi. Letisztult vonalvezetésű, elegáns profilokból épített lapos, valamint szuperlapos magassági kivitelű medencefedések. Kitűnő esztétikai élményt nyújtanak, melyet tovább fokoz a kizárólag az egyik hosszanti oldalon elhelyezett sínpálya rendszer.

CHAMPION medencefedés 

Az új CHAMPION medencefedés a legnépszerűbb alacsony típusú medencefedések közé tartozik – könnyű szerkezetű, eltolható szegmensekkel. Jellemzője a modern design, a kifinomult megjelenés és az időtálló anyagok használata. Extra alacsony kivitele miatt az udvar összképét nem befolyásolja. Két verzióban – kézi és motoros mozgatással - elérhető.

Miért az ALUKOV medencefedését válassza?

 

Legjobb minőségű medence- és teraszfedés az ALUKOV-tól

CSÚCSMINŐSÉG

Biztosíthatjuk, hogy díjnyertes terasz- és medencefedéseink széles választékából Ön a legmagasabb minőségű terméket kapja. Szakértők által világszerte elismert prémium termékeinket a minőségi alapanyagok, innovatív mérnöki tevékenységek, valamint a precíz gyártási és szerelési folyamatok garantálják.

  Magas fokú megbízhatóság az ALUKOV medencefedéseiből és masszázsmedence lefedéseiből.

MEGBÍZHATÓSÁG

Terasz- és medencefedéseink extrém tartós, magas minőségű anyagokból épülnek, mely világszerte biztosíték az idővel, valamint időjárással szembeni ellenállóságukra. Biztosak vagyunk szerkezeteink tartósságában, melyet hosszú időre szóló garanciális időszakaink hűen tükröznek.

KATALÓGUS LETÖLTÉSE
Segítőkész személyzet, személyre szabott igények – Teraszfedés az ALUKOV-tól

SEGÍTŐKÉSZ MUNKATÁRSAK

Cégünk egyik fő célja: ügyfeleink tökéletes elégedettségének elérése. Vállalatunk minden szervezeti szintjének összes dolgozója, feladatkörének megfelelően a legoptimálisabb megoldást kínálja érdeklődői, valamint ügyfelei részére.

  Medencefedés és masszázsmedence lefedések változatossága az ALUKOV-tól

VARIÁLHATÓSÁG

Szerkezeteink lehetővé teszik a teraszok és medencék időjárástól független használatát. Az ALUKOV terasz- és medencefedéseivel akár az esős napokon is élvezheti az úszást vagy grillezést.