Tökéletesítjük otthonát...
Menu
 
Homepage  »  STANDARD medencefedés  »  CHAMPION medencefedés  »  Champion medencefedés
Okos megoldás a medence tisztán tartásához

Champion medencefedés

Champion medencefedés

A CHAMPION Medencefedés a tervezésnek köszönhetően bármilyen kerthez tökéletesen illik. A kényelem, esztétika és felhasználóbarát tulajdonságok kifinomult kombinációja jellemzi. Mivel ez a piacon kapható egyik legalacsonyabb fedés, nem csak a medencét emeli ki, hanem engedi érvényesülni a ház architektúráját és a kert szépségeit is. A medencefedés természetes részévé válik a professzionális medence-kezelésnek, hiszen kevesebb vegyianyag használatát, kevesebb medencetakarítást és kevesebb vízelpárolgást eredményez.

Az eltolható medencefedés stabil de könnyű szerkezete lehetővé teszi összes elemének könnyű mozgathatóságát. Átlátszó szegmensek biztosítják a tökéletes kilátást még zárt állapotban is. A Champion a tökéletes választás kertjébe, medencéjéhez. A kiváló minőségű és tartós profilszín kiemeli a megjelenését.

 

MIÉRT VÁLASSZA A-T

  • Gyors és egyszerű felszerelés
  • Egyedi gyártás
  • Egyedi medencefedés, keskeny sínnel
  • EASY MOVE fogantyúk tökéletes és praktikus integrációja
  • A fedés tervezése lehetővé teszi az ALUKOV LINE motorokkal való kiegészítést is a későbbiekben

 

A biztonsági rögzítések megvédik fedését a véletlenszerű nyitódások, záródások, illetve a hirtelen széllökések ellen. A művelet gyorsan és egyszerűen elvégezhető.

 
 

 

Téli időszakra javasolt a medencefedés lezárása a szegmenszárakkal, így a medencéje tökéletesen zárttá és biztonságossá válik.

 
 

 

KÉZZEL IS KÖNNYEN MOZGATHATÓ

A gondosan integrált EASY MOVE fogantyúk lehetővé teszik a fedéselemek könnyed mozgatását. A fogantyú mindig kéznél van. Csak hajtsa ki a tokból, akassza be az alsó kallantyúba egy egyszerű mozdulattal és a fedés már kész is a mozgatásra.

 
 

 

   

 

Termékcsalád

  Szélesség Hosszúság
Champion 38x80 max 4,25 m 6,33 m - 12,67 m
Champion 38x100 max 5,25 m 6,33 m - 12,67 m

 

4 mm-es kompakt polikarbonát

 

Profil színek

   
Ezüst Antracit

 

A Champion medencefedést mindig oldalajtó nélkül készítjük. Ennek oka a fedés alacsony magassága. Ez a típusú medencefedés nem használható zárt állapotban.