Medencefedés és Spa fedés ALUKOV

Tökéletesítjük otthonát...
Menu
 
HomepagePremium Medencefedés

MEDENCEFEDÉS

Válasszon a medencefedések széleskörű listájából - alacsony medencefedés, középmagas medencefedés és magas medencefedés

 

ALACSONY TÍPUSÚ MEDENCEFEDÉS

Alacsony típusú medencefedés a tökéletes választás az ingatlan által nyújtott panoráma megőrzésének esetére. A medence fedett állapotában sem kell lemondania az úszás öröméről.

KÖZÉPMAGAS TÍPUSÚ MEDENCEFEDÉSEK

Középmagas medencefedés a megfelelő választás, amennyiben légiesebb fedés alatti tér az Ön elvárása. A középmagas megoldások elegendő helyet biztosítanak a vízi játékokhoz és a lazításhoz a medence partján.

MAGAS TÍPUSÚ MEDENCEFEDÉS

A legtágasabb medencefedések elég helyet biztosítanak, nem csak a védett úszáshoz, hanem a családnak és barátoknak egy kellemes beszélgetéshez is. Ha Ön azt szeretné, hogy szabadtéri medencéje rendelkezzen a beltéri medence szinte összes funkciójával, és a lefedés mobilitása további előnyt jelentsen, akkor a magas típusú medencefedés a tökéletes megoldás.

SPA LEFEDÉS

A szabadtéri masszázsmedence egy nagyszerű kiegészítője otthonának, de csak akkor tudja használni, ha a hőmérséklet és az időjárás megengedi. Az ALUKOV SPA fedések a medencefedések számos előnyét - többek közt a masszázsmedencék időjárástól független használatának lehetőségét is biztosítják.

Miért az ALUKOV medencefedését válassza?

 

Egyedi tervezésű medencefedés és masszázsmedence lefedés az ALUKOV-tól

TERVEZÉS

Díjnyertes fedéseink tervei az aktuális építészeti trendekhez igazodnak. Olyan testre szabott megoldásokat kínálunk, amelyek kertjébe funkcionálisan és igényeinek leginkább megfelelnek.

  Magas fokú megbízhatóság az ALUKOV medencefedéseiből és masszázsmedence lefedéseiből.

MEGBÍZHATÓSÁG

Terasz- és medencefedéseink extrém tartós, magas minőségű anyagokból épülnek, mely világszerte biztosíték az idővel, valamint időjárással szembeni ellenállóságukra. Biztosak vagyunk szerkezeteink tartósságában, melyet hosszú időre szóló garanciális időszakaink hűen tükröznek.

KATALÓGUS LETÖLTÉSE
Segítőkész személyzet, személyre szabott igények – Teraszfedés az ALUKOV-tól

SEGÍTŐKÉSZ MUNKATÁRSAK

Cégünk egyik fő célja: ügyfeleink tökéletes elégedettségének elérése. Vállalatunk minden szervezeti szintjének összes dolgozója, feladatkörének megfelelően a legoptimálisabb megoldást kínálja érdeklődői, valamint ügyfelei részére.

  Medencefedés és masszázsmedence lefedések változatossága az ALUKOV-tól

VARIÁLHATÓSÁG

Szerkezeteink lehetővé teszik a teraszok és medencék időjárástól független használatát. Az ALUKOV terasz- és medencefedéseivel akár az esős napokon is élvezheti az úszást vagy grillezést.