Tökéletesítjük otthonát...
Menu
 

Cégünkről

HomepageCégünkről

 ALUKOV gyártóüzem - Bátonyterenye, MagyarországALUKOV gyártóüzem - Bátonyterenye, Magyarország

ALUKOV gyártóüzem - Bátonyterenye, Magyarország

 

Az Alukov Hungária Kft. az Inter Pool Cover Team – IPC Team büszke alapító tagja, mely a minősített medencefedés gyártók és eladók abszolút legnagyobb nemzetközi szövetsége. Cégünk az egyik legjelentősebb medencefedés gyártó nemcsak Európában, hanem az egész világon.

Évente 3000 db medencefedést telepítünk (3 országban, 4 gyártóüzemünkben, 16 ha területen, 40.000m2 gyártófelületen, több mint 500 dolgozó készíti termékeinket).

2012-ben a medencefedések mellett egy új termékcsaláddal léptünk piacra, a CORSO™ teraszfedésekkel.

A 2020-as évben a gyártás elindításának 25 éves évfordulóját ünnepeljük.

Minden erőnket csúcsminőségű medence- és teraszfedések fejlesztésére összpontosítjuk, termékeinket a legmagasabb műszaki színvonal mellett a modern design jellemzi. Nagyra értékeljük ügyfeleink bizalmát, hűségét és biztosítjuk Önt, hogy az elégedett ügyfél a legfontosabb számunkra.

Az ALUKOV medence- és teraszfedések saját fejlesztésű, kizárólag erre a célra használt alumínium profilcsaládokból, magas precizitással épülnek. A gyártási folyamatokat az Európai Unióban elismert szabványoknak és előírásoknak megfelelően, minőségbiztosítási rendszerek alkalmazásával végezzük. Termék és formaválasztékunk a legszélesebb a nemzetközi piacon. Megrendelőink személyre szabott medence- és/vagy teraszfedéseit sokéves tapasztalattal rendelkező szerelőink építik fel, továbbá saját szerviz kapacitással rendelkezünk.

magánmedencék fedése mellett cégünk közösségi medencék, uszodák lefedésére is megoldást biztosít, akár olimpiai méretű úszómedencék fedését is beleértve. Az uszodák lefedése mellett lehetőség nyílik teniszcsarnokok vagy más sportlétesítmények nyitható tetőszerkezetének megoldására is.

Teraszfedéseink abszolút piacvezetőek, melyekkel az időjárás szeszélyeitől függetlenül használhatjuk teraszunkat. A télikertekkel ellentétben a CORSO™ teraszfedések jó időjárás esetén mobilitásukból adódóan továbbra is biztosítják a nyílt teret az Ön teraszán.

Vállaljuk éttermek, kávéházak és szállodák teraszfedéseinek kivitelezését is. Telepítést követően a terasz funkcionalitása teljessé, üzemeltetése pedig gazdaságosabbá válik, hiszen független lesz az időjárás szeszélyeitől.

Reméljük, hogy kínálatunkból Ön is megtalálja a megfelelőt és a közeljövőben Önt is az elégedett ügyfeleink közt üdvözölhetjük.

 

ALUKOV gyártóüzem - Orel, Csehország ALUKOV gyártóüzem - Koči, Csehország ALUKOV gyártóüzem - Topol’čany, Szlovákia

ALUKOV gyártóüzem - Orel, Csehország

ALUKOV gyártóüzem - Koči, Csehország

ALUKOV gyártóüzem - Topol’čany, Szlovákia