Teraszfedés / Pergola

Tökéletesítjük otthonát...
Menu
 
HomepageTeraszfedés / Pergola

CORSO™ MOBIL TERASZFEDÉS – INNOVATIV TÉLIKERT

A CORSO™ eltolható teraszfedés ideális megoldás fedett teraszának kialakításához vagy a ház közelében lévő medence lefedéséhez. A kedvezőtlen időjárásban évszaktól függetlenül, korlátlanul élvezheti a terasz nyújtotta örömöket. Elegáns és ötletes szerkezet, az anyagok hosszú élettartama, a vezetősínek megbízhatósága és a kiváló szervizháttér jelenti az Ön helyes választását.
A ház falához csatlakozva növeli annak életterét. Az üvegházhatásnak köszönhetően a CORSO™ teraszfedés telepítési helyén csökken az épület hővesztesége, így csökkenti a fűtési költségeket.

A CORSO™ teraszfedést minden esetben az egyedi ügyféligények alapján méretre készítjük, és bizonyos kivételektől eltekintve hozzáigazíthatók az adott körülményekhez.

Előzetes árajánlatunk, műszaki konzultációnk természetesen ingyenes, így miért ne próbálná ki?

MULTIFUNKCIÓS BIOKLIMATIKUS PERGOLA VENTI

... a pergolák új generációja, melyek egyesítik a teraszfedésekkel szemben támasztott követelményeket, lehetővé téve a terasz 4 évszakos kihasználhatóságát.

A tető és az oldalfalak eltolása, az árnyékolók független mozgatása, lehetőséget ad a pergola alatti hőmérséklet szabályozására.

Az új, többfunkciós bioklimatikus pergola úgy van tervezve, hogy utólagosan további kényelmi funkciókkal is bővíthető legyen.

PERGOLA ECO

A Pergola Eco egy egyszerű, de elegáns megoldás, melyet úgy terveztünk, hogy megfeleljen a modern építészet esztétikai elvárásainak. A masszív alumínium konstrukció ellenáll az erős széllökéseknek és hótehernek. A Pergola Eco fix tetejének héjalása 4 kamrás 16 mm-es cellás polikarbonát, mely a tetőszerkezet alumínium kereteibe kerül beépítésre. A csapadékvíz elvezetése a pergola oszlopain belül történik.

PERGOLA SOLAR

PERGOLA SOLAR is a source of clean solar energy for your pool. It allows you to reduce the consumption of electricity from the grid and replace this energy from the sun. 

Miért az ALUKOV teraszfedését válassza?

 

Legjobb minőségű medence- és teraszfedés az ALUKOV-tól

CSÚCSMINŐSÉG

Biztosíthatjuk, hogy díjnyertes terasz- és medencefedéseink széles választékából Ön a legmagasabb minőségű terméket kapja. Szakértők által világszerte elismert prémium termékeinket a minőségi alapanyagok, innovatív mérnöki tevékenységek, valamint a precíz gyártási és szerelési folyamatok garantálják.

  Magas fokú megbízhatóság az ALUKOV medencefedéseiből és masszázsmedence lefedéseiből.

MEGBÍZHATÓSÁG

Terasz- és medencefedéseink extrém tartós, magas minőségű anyagokból épülnek, mely világszerte biztosíték az idővel, valamint időjárással szembeni ellenállóságukra. Biztosak vagyunk szerkezeteink tartósságában, melyet hosszú időre szóló garanciális időszakaink hűen tükröznek.

KATALÓGUS LETÖLTÉSE
Segítőkész személyzet, személyre szabott igények – Teraszfedés az ALUKOV-tól

SEGÍTŐKÉSZ MUNKATÁRSAK

Cégünk egyik fő célja: ügyfeleink tökéletes elégedettségének elérése. Vállalatunk minden szervezeti szintjének összes dolgozója, feladatkörének megfelelően a legoptimálisabb megoldást kínálja érdeklődői, valamint ügyfelei részére.

  Medencefedés és masszázsmedence lefedések változatossága az ALUKOV-tól

VARIÁLHATÓSÁG

Szerkezeteink lehetővé teszik a teraszok és medencék időjárástól független használatát. Az ALUKOV terasz- és medencefedéseivel akár az esős napokon is élvezheti az úszást vagy grillezést.