Standard medencefedés - CHAMPION

Tökéletesítjük otthonát...
Menu
 
HomepageSTANDARD medencefedésCHAMPION medencefedés

CHAMPION medencefedés 

Az új CHAMPION medencefedés a legnépszerűbb alacsony típusú medencefedések közé tartozik – könnyű szerkezetű, eltolható szegmensekkel. Jellemzője a modern design, a kifinomult megjelenés és az időtálló anyagok használata. Extra alacsony kivitele miatt az udvar összképét nem befolyásolja. Két verzióban – kézi és motoros mozgatással - elérhető.

Miért az ALUKOV medencefedését válassza?

 

Hosszú távú szerviz minden teraszfedésre az ALUKOV-tól

HOSSZÚTÁVÚ SZERVÍZ

Ügyfeleinkkel kialakított kapcsolatunk nem ér véget a szállítást és telepítést követően. Tevékenységünkhöz kapcsolódó segítségnyújtásunkért bizalommal fordulhatnak hozzánk.

  Egyedi tervezésű medencefedés és masszázsmedence lefedés az ALUKOV-tól

TERVEZÉS

Díjnyertes fedéseink tervei az aktuális építészeti trendekhez igazodnak. Olyan testre szabott megoldásokat kínálunk, amelyek kertjébe funkcionálisan és igényeinek leginkább megfelelnek.

 

Legjobb minőségű medence- és teraszfedés az ALUKOV-tól

CSÚCSMINŐSÉG

Biztosíthatjuk, hogy díjnyertes terasz- és medencefedéseink széles választékából Ön a legmagasabb minőségű terméket kapja. Szakértők által világszerte elismert prémium termékeinket a minőségi alapanyagok, innovatív mérnöki tevékenységek, valamint a precíz gyártási és szerelési folyamatok garantálják.

  Biztonságos medencefedés és masszázsmedence lefedés az ALUKOV-tól

BIZTONSÁG

Terasz- és medencefedéseink a modern formatervezés mellett, beépített biztonsági funkciókkal is rendelkeznek. Számos mechanikai megoldás gondoskodik a lefedéseket érintő fizikai hatások ellen. A szegmensek zárhatósága fokozott biztonságot nyújt az illetéktelen belépés elkerülése érdekében.