Tökéletesítjük otthonát...
Menu
 
Homepage  »  Premium Medencefedés  »  Alacsony típusú medencefedés  »  TERRA™ medencefedés
Láthatatlan segítő

TERRA™ medencefedés

TERRA™ medencefedés
Még több gondoskodás logo
Medence- és teraszfedéseinkre hosszú távú, aktív értékesítés utáni szolgáltatásokat biztosítunk. Élvezze a még több gondoskodás nyújtotta széleskörű előnyöket, melyeket egyedüliként az ALUKOV kínál Önnek.

 

A Terra™ az ALUKOV medencefedések legújabb és legalacsonyabb fejlesztése. Egyszerű vonalvezetése tökéletesen harmonizál a modern, minimalista építészeti stílussal.

Minimalizált magassága kifogástalanul teljesíti a medencefedéssel szemben támasztott alapvető elvárásokat. Megőrzi az ingatlan által nyújtott panorámát, védelmet nyújt a szennyeződések ellen, fizikai védelmet nyújt az esetleges vízbe eséstől, valamint szabályozza a medence vízhőmérsékletét és vegyszerszükségletét.

A Terra™ medencefedés egyoldali sínpálya-rendszere (mely könnyed mozgathatóságot biztosít), lehetővé teszi a medence akár három oldalához történő akadálymentes hozzáférést is.

 

Profil színek

       
Ezüst Fehér Antracit Antik barna
Egyéb színek az ügyfél kívánsága szerint

 

Polikarbonát szín

 
Átlátszó

 

Sínrendszer színe

 
Ezüst

 

A Terra medencefedést mindig oldalajtó nélkül készítjük. Ennek oka a fedés alacsony magassága. Ez a típusú medencefedés nem használható zárt állapotban.