Tökéletesítjük otthonát...
Menu
 
Homepage  »  Premium Medencefedés  »  Alacsony típusú medencefedés  »  TERRA™ medencefedés
Láthatatlan segítő

TERRA™ medencefedés

TERRA™ medencefedés
Még több gondoskodás logo
Medence- és teraszfedéseinkre hosszú távú, aktív értékesítés utáni szolgáltatásokat biztosítunk. Élvezze a még több gondoskodás nyújtotta széleskörű előnyöket, melyeket egyedüliként az ALUKOV kínál Önnek.

 

A Terra™ az ALUKOV medencefedések legújabb és legalacsonyabb fejlesztése. Egyszerű vonalvezetése tökéletesen harmonizál a modern, minimalista építészeti stílussal.

Minimalizált magassága kifogástalanul teljesíti a medencefedéssel szemben támasztott alapvető elvárásokat. Megőrzi az ingatlan által nyújtott panorámát, védelmet nyújt a szennyeződések ellen, fizikai védelmet nyújt az esetleges vízbe eséstől, valamint szabályozza a medence vízhőmérsékletét és vegyszerszükségletét.

A Terra™ medencefedés egyoldali sínpálya-rendszere (mely könnyed mozgathatóságot biztosít), lehetővé teszi a medence akár három oldalához történő akadálymentes hozzáférést is.

 

Profil színek

          Wood imitation
Ezüst Fehér Antracit Antik barna Kobaltkék Famintázatú
Egyéb színek az ügyfél kívánsága szerint

 

Polikarbonát szín

 
Átlátszó

 

Sínrendszer színe

 
Ezüst

 

A Terra medencefedést mindig oldalajtó nélkül készítjük. Ennek oka a fedés alacsony magassága. Ez a típusú medencefedés nem használható zárt állapotban.